3 tips om meer rendement uit uw database te halen

Dat data snel verouderd weten we allemaal. Maar wist u dat er jaarlijks maar liefst 24% wijzigt in de Nederlandse bedrijfsgegevens? Het is daarom van belang om regelmatig uw database te controleren. Een goede database is namelijk dé bron waaruit alle commerciële activiteiten gestuurd worden. En dus is het een belangrijke bron voor uw omzet. Drie tips die u helpen bij het opschonen en/of verrijken van uw database:

  1. zorg voor een goede basis
    De eerste stap naar een succesvolle database is te zorgen voor een goede basis met actuele en complete gegevens. Een basis met actuele én complete gegevens. Hoe actueler en completer uw klantgegevens zijn, hoe beter u uw klant van dienst kunt zijn. En dat zorgt mede voor het succes van uw bedrijf.
  2. bepaal de klantgegevens
    Afhankelijk van de communicatie met uw klant bepaalt u welke gegevens interessant zijn. Zijn NAW-gegevens voldoende? Of is de verkoophistorie van uw klant ook interessant?
  3. maak ruimte vrij in uw agenda
    Het opschonen en verrijken van databases wordt vaak onderschat. Geen tijd om uw database up-to-date te houden?

Maak gebruik van onze data-clean actie!

Vraag meer informatie aan!

Nieuws

Weet u wat er bij uw klanten speelt?

Hoe tevreden zijn uw klanten eigenlijk? Tevreden klanten zijn voor een organisatie immers van levensbelang. Met een klanttevredenheidsonderzoek ziet u…