Telefonische aquisitie uitbesteden

“Ik wil nieuwe klanten, maar ik heb geen tijd en zin om de hele dag te telefoneren.” Herkent u dit? Dit is één van de vele redenen waarom bedrijven niet aan telefonische acquisitie beginnen. Tegenwoordig zijn er natuurlijk legio andere manieren om prospects te benaderen, echter blijkt dat telefonische acquisitie nog steeds het beste resultaat heeft. Want persoonlijk contact is nodig om een afspraak te kunnen maken.

Acquisitie blijft voor veel bedrijven een terugkerende uitdaging. Nieuwe klanten zijn immers nodig om als bedrijf te kunnen groeien. De juiste aanpak én ervaring ontbreekt vaak om te starten met telefonische acquisitie. Wij ondersteunen bedrijven bij het benaderen van potentiële klanten. Onze getrainde professionals vertegenwoordigen uw bedrijf om het eerste, vaak lastigste, contact te leggen. Een ‘echt’ gesprek is datgene waarin wij geloven. Geen agressieve aanpak, maar kwaliteitsgesprekken. Daar gaan we voor!

Onze ‘agents’ zijn uniek omdat zij zich onderscheiden door betrokkenheid, kennis en verantwoordelijkheid voor de klant die zij bedienen. Niet alleen op commercieel gebied worden zij getraind, maar ook alle facetten van uw branche komen aan bod.

Wilt u meer sales afspraken met potentiële klanten voor uw organisatie?
Wij vertellen u graag meer over onze aanpak!

Vraag meer informatie aan!

Nieuws

Weet u wat er bij uw klanten speelt?

Hoe tevreden zijn uw klanten eigenlijk? Tevreden klanten zijn voor een organisatie immers van levensbelang. Met een klanttevredenheidsonderzoek ziet u…