Referenties

Finenzo

Contact Planet International is in staat de mensen te bereiken als ‘medewerker van ons kantoor’, met een no-nonsensementaliteit en een goed luisterend oor voor de klant. De terugkoppeling aan onze organisatie was geweldig. Op persoonlijke titel kan ik Contact Planet International aanraden aan ieder kantoor die (net als wij) wel iets wil doen binnen de portefeuille maar daar zelf geen tijd voor heeft.

27.000 calls zorgen voor up-to-date klantenbestand VGZ

De zorgverzekeringenbranche kent een grote piek eind van het jaar. In de maand december verdubbeld het aantal klantcontactmomenten t.o.v de maanden ervoor. Klantenservice van coöperatie VGZ wordt opgeschaald en ook externe partijen worden ingeschakeld. Wij vertrouwen Contact Planet International (CPI) eindejaar de contacten toe met een groot aantal prospects. Een aantal medewerkers van CPI zien we ook jaarlijks weer terug op onze merken. Heel fijn deze ‘eigen’ flexibele schil. De opleiding kan daardoor snel en efficiënt, omdat ze de kennis van vorig jaar nog meenemen. Ook waarderen wij Contact Planet International om hun flexibiliteit. Het aantal geplande calls wijkt nog wel eens af van de werkelijke calls. Ook daar kan goed op ingespeeld worden door CPI. Kortom een betrouwbare flexibele partij in onze zorgpiek.

Coöperatie VGZ
Sandra Op den Brouw
Senior marketeer a.i.

Anac backoffice

Contact Planet International is een vertrouwde partner voor het uitbesteden van onze projecten. Onze klanten worden professioneel te woord gestaan. Bij diverse projecten mag gezegd worden dat het succes percentage dusdanig hoog was en de terugkoppeling uitermate helder verliep dat wij Contact Planet International aanbevelen als een betrouwbare partner in business.

Anac backoffice
Eric van Oije
Teamleader Service-center

Hoge conversiecijfers voor Hoekstra & van Eck – Hendriks Makelaardij

Contact Planet International belt voor ons al een aantal jaar bestaande relaties na voor het houden van service-gesprekken. We ervaren hun als een hele flexibele organisatie. Ze luisteren goed naar onze wensen en passen hier hun concept op aan. De hoge conversiecijfers rond de 50 à 60% zijn voor ons het bewijs dat we bij de juiste organisatie zitten.

Hendriks makelaardij
Gerard de Gier

Succesvolle cross-sell campagne voor Univé Verzekeringen

Nadat we vorig jaar een aantal acties hebben gedaan met Contact Planet International, zijn we begin januari van start gegaan met een wat grotere campagne. Insteek van de campagne was cross-sell op een bepaalde groep klanten. Klanten werden door CPI gebeld met de vraag om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. CPI maakte de afspraak, zelf zorgden wij ervoor dat de klant een bevestiging ontving. Ruwweg 1 op de 4 klanten wil graag een afspraak (telefonisch of face-to-face). Als we deze score vergelijken met wat we zelf realiseren, dan kunnen we stellen dat CPI significant beter scoort. Hoewel een goed resultaat belangrijk is, vinden we een prettige samenwerking minstens zo belangrijk. De omvang van CPI is relatief beperkt, waardoor de lijnen kort zijn. Dat het een familiebedrijf is, zien we als een voordeel. Er wordt supersnel gereageerd en ze denken in mogelijkheden. Ook prettig vinden wij het feit dat we een ‘eigen’ beller hebben, die onze kernwaarden ‘samen’ en ‘dichtbij’ goed begrijpt.

Unive Verzekeringen
Ellen Blom
Manager Klantbeleving, Marketing & Communicatie

Waarom kiezen voor CPI

  • Gegarandeerd nieuwe leads:
    Door ons in te schakelen behoudt u contact en overzicht over uw (oud) klanten en zorgt u ervoor dat u top of mind bent i.p.v. uw concurrent.
  • Bewezen resultaat:
    Vanaf 2007 hebben wij een zeer goede track-record opgebouwd. Uit deze referenties blijkt dat er gemiddeld 20% afspraken worden ingepland.
  • Kwaliteit gaat boven tijd:
    Het gesprek is het doel. Niet het aantal gesprekken of telefoontjes. De inhoud telt, net als bij uw organisatie.

Wij helpen u graag met een op maat gesneden dienstenpakket.