Het belang van een kwalitatieve database

Wanneer heeft u voor het laatst uw database gecontroleerd? We weten allemaal dat data snel verouderd. Maar weet u ook dat er jaarlijks maar liefst 24% wijzigt in de Nederlandse bedrijfsgegevens? Op contactpersoonsniveau is dit zelfs 38%. Dit zijn cijfers die er niet om liegen.

Het regelmatig controleren van uw database is van groot belang. Want door te werken vanuit een vervuilde database loopt u simpelweg omzet mis. Een goede database is de bron waaruit alle commerciële activiteiten gestuurd worden. U wilt dan ook uw klanten niet alleen kunnen benaderen, maar ook met de juiste gegevens.

Het nabellen van uw database vraagt tijd. Tijd die er vaak niet is. Wij zijn gespecialiseerd in het actualiseren en uitbreiden van uw database. Wij bellen na, vullen aan en gaan op zoek naar nieuwe gegevens. Schakel ons in en begin het nieuwe jaar met schone data. Want met een up-to-date database haalt u meer rendement uit uw commerciële inzet en marketingactiviteiten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van onze data-clean actie!

Vraag meer informatie aan!

Nieuws

Weet u wat er bij uw klanten speelt?

Hoe tevreden zijn uw klanten eigenlijk? Tevreden klanten zijn voor een organisatie immers van levensbelang. Met een klanttevredenheidsonderzoek ziet u…