Sales & telemarketing

Telefonische verkoop

Consumenten communiceren steeds meer via andere kanalen. Toch blijkt telefonische verkoop nog steeds de meest effectieve verkoopmethode te zijn. De persoonlijke benadering en de meetbaarheid van het bereik maakt deze vorm van sales een interessante investering voor uw bedrijf. Nieuwe leads generen en meer uit uw bestaande en potentiële klanten halen. Dat zijn doelstellingen van onze commercieel getrainde ‘agents’. Doelstellingen die voor u tijd én geld besparen!

Follow-up

U heeft een direct mailing naar potentiële klanten gestuurd. Heeft u ook nagedacht over de follow-up? Een succesvolle direct mailing is mede afhankelijk van een goede follow-up. Immers leidt een goede follow-up tot leads, datacleaning & -verrijking, feedback op de direct mailing campagne en internet/digitaal contact wordt persoonlijk contact. Hoe? Daar weten wij raad mee. Wij vangen de respons op en bellen de ontvangers na. Zo haalt u het beste rendement uit uw direct mailing.

Afspraken maken

Het inplannen van nieuwe afspraken. Het vergt veel kostbare tijd voor uw medewerkers van de buitendienst. Tijd die er vaak niet is. Het maken van afspraken via koude acquisitie is ons specialisme. Dat blijkt ook uit referenties van onze klanten. Wij zorgen dat uw medewerkers naar potentiële klanten kunnen en zich weer kunnen richten op uw core business. U doet waar u goed in bent, dan doen wij dat ook!

Dataverrijking

Geen tijd om uw database up-to-date te houden? Een optimale commerciële inzet vraagt om een schoon adressenbestand. Wij controleren uw klantgegevens en vullen uw database met de gewenste informatie aan.

Wij helpen u graag met een op maat gesneden dienstenpakket.

Wij kunnen u helpen met
  • Telefonische verkoop
  • Afspraken maken
  • Follow-up
  • Dataverrijking

Bekijk ook onze andere diensten: