CPI wint FD Gazellen Award 2015

FD Gazellen Award - Contact Planet InternationalVoor het twaalfde jaar op rij reikte Het Financieele Dagblad de Gazellen Award uit aan de snelstgroeiende Nederlandse bedrijven. Bedrijven die over de boekjaren 2012 tot en met 2014 een onafgebroken groei van ten minste 20% hebben laten zien, komen in aanmerking voor deze prijs. En wij mogen met trots melden dat wij bij die groep bedrijven horen. Natuurlijk zijn we daar bijzonder trots op!

Het einde van 2015 nadert. Maar ook in het nieuwe jaar willen wij die groei doorzetten en onze meerwaarde laten zien. Zeker met de komst van de nieuwe regelgeving in de financiële dienstverlening. Vanaf januari 2017 is het hebben van een Wft vergunning in deze branche niet meer voldoende. Ook dienen financieel adviseurs te beschikken over een Wft diploma. Onze medewerkers beschikken over deze diploma’s en juist op die manier maken wij ons onderscheidend van de rest.

Daarom zeggen wij: Je hebt bellen… en je hebt bellen!

 

 

Nieuws

Weet u wat er bij uw klanten speelt?

Hoe tevreden zijn uw klanten eigenlijk? Tevreden klanten zijn voor een organisatie immers van levensbelang. Met een klanttevredenheidsonderzoek ziet u…