B2B koude acquisitie met Contact Planet International

B2B koude acquisitie

Tegenwoordig communiceren bedrijven via allerlei verschillende kanalen; van social media en mail tot uw website en meer. Dit maakt het soms lastig om uw klant op de juiste manier te bereiken, want u wilt natuurlijk wel dat het effectief is. Wist u dat B2B koude acquisitie dé manier is om meer uit uw bestaande én potentiële klanten te halen? Sinds 2007 neemt Contact Planet International dit met groot succes, en in vrijwel alle branches, uit handen.

Waarom B2B koude acquisitie het meest effectief is

Er zijn genoeg manieren om uw klanten te bereiken. Maar juist de persoonlijke benadering en de meetbaarheid van het bereik maakt deze vorm van sales een aantrekkelijke investering voor uw bedrijf. Het genereren van nieuwe leads en alles uit uw bestaande en potentiële klanten halen, dat zijn doelstellingen van de commercieel getrainde ‘agents’ die wij in huis hebben. Onze agents werken zonder provisie, wat betekent dat enkel kwaliteitsafspraken worden gemaakt. Tenslotte brengt u uw product of dienst niet alleen onder de aandacht, maar uw bedrijfsidentiteit blijft op deze manier ook ‘top of mind’ bij potentiële klanten. Kortom, mooie doelstellingen die voor u geld én tijd besparen!

Contact Planet International bereikt uw klanten op de juiste manier

B2B koude acquisitie is niet zomaar iets. U moet er regelmatig mee bezig zijn, soms wel dagelijks. U moet er tijd én aandacht aan besteden, ook wanneer u voor de zoveelste keer ‘nee, bedankt’ te horen hebt gekregen. Want elke zakelijke overeenkomst of samenwerking start met persoonlijk contact. En daar moet u tijd én aandacht in stoppen.

Vertegenwoordigers hebben vaak geen tijd en/of zin in koude acquisitie en zijn daar te duur voor. Daarnaast moeten zij juist bij de prospect aan tafel zitten.

Besteed u uw B2B koude acquisitie liever (gedeeltelijk) uit aan een professional? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Contact Planet International zorgt ervoor dat we uw klanten op de juiste manier bereiken.

Laat ons u helpen bij B2B koude aquisitie vraagstukken, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact
Privacy
Wij kunnen u helpen met:
  • Generen van nieuwe leads
  • Alles uit uw bestaande en potentiële klanten halen
  • Uw bedrijfsidentiteit onder de aandacht brengen
  • Besparen van tijd en geld