Contactcenter met AFM Vergunning

AFM vergunning met Wft-gecertificeerde medewerkers

Contact Planet International (CPI) is vanuit oudsher gespecialiseerd in het actief benaderen van klanten voor de financiële sector. Met 50 gespecialiseerde ‘seats’ en een poule van ervaren medewerkers bellen wij vanuit ons contactcenter in Haarlem actief naar uw klanten en potentiële klanten. Tot onze opdrachtgevers kunnen wij verzekeraars, creditcardmaatschappijen en banken, maar ook grotere assurantie-, pensioen- en hypotheekintermediairs rekenen. Onze ervaring en resultaten laten zien dat de aanpak van ons contactcenter in Haarlem perfect werkt voor financiële instanties.

Het is verplicht als u uw klanten telefonisch wilt benaderen voor het afnemen van uw diensten en producten u dit door een gecertificeerd contactcenter moet laten doen. Daarom hebben wij een AFM vergunning en zijn onze medewerkers Wft-gecertificeerd. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om klanten met financiële vraagstukken of problemen advies te mogen geven. Hiermee beschikken onze medewerkers over de gevraagde kennis om uw financiële klanten op deskundige wijze te kunnen helpen.

Om deze dienstverlening met alle kwaliteit en service te waarborgen zijn wij als contactcenter in Haarlem ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

U kunt bij ons terecht voor: